A New Chapter

Alla inlägg den 24 maj 2012

Av anewchapter - 24 maj 2012 08:34

Hej och hå :)


Håller på med tvätten, eller inte riktigt... jag väntar på att gå ner för att se om min matta blivit något torrare :P troligtvis blev det avbrutet igår eftersom det inte alls blivit centufugerat :( men hon som tvättade lät mej torka lite så ska snart hänga upp den andra tvätten. Då jag tummlat det en timme har hundhåren försvunnit vilket är viktigast, så nu kan jag låta det torka på toa :)



Funderar fortfarande hur jag ska göra med kursen :/ är svårt. Om jag kommer upp i normen så kommer jag inte kunna plugga alls. Ska ta upp det på mötet på måndag iallafall, annars tror jag det tyvärr är bäst att bryta helt :(

Inte för att jag vill utan för att jag inte hinner bli klar med allt innan vi slutar och eftersom jag inte kommer fortsätta i höst (eftersom jag behöver flytta) så känns det liksom meningslöst. Så allt det ligger på hyllan just nu


Jag har ju två andra kurser som jag måste bli klar med så hoppas bli klar med den ena idag. Energin är inte alls på topp men ska iallafall försöka plugga 2 h så man blir klar.

Sen ska jag fundera ut mer vad jag vill skriva om på andra. Jag fick tips av en klasskamrat så jag funderar på att spinna vidare på den iden. Andreas (sune) kan hjälpa mej lite där eftersom han själv har adhd och varit lite galen :P Men han kommer först hem på tisdag eftersom han är hos angela nu så jag har tills på dess att komma på vad jag ska skriva om :)


Så ser min dag ut i det stora hela :)


En så får jag nog dammsuga av soffan lite med :/ sen filten föll ner så är det lika hårigt som ett babianarsle haha :D


xoxo

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards