A New Chapter

Alla inlägg den 5 maj 2012

Av anewchapter - 5 maj 2012 19:15

Kan lova er att man var rätt sliten imorse... Eller morse och morse haha :D Det slutade med att de sov över trots allt :) inget man tackar nej till ^^ låg och pratade och skrattade till typ 01-02 XD Lite övertrötthet och coca cola slutar alltid i skrattanfall :)


Ann lyckades med känna en spark, det var en rejäl spark med :D

Det var så gulligt för hon tryckte hela tiden på magen och la huvudet mot magen för att se om hon kunde höra något :P Ja, hon är galen jag vet :D Det var skitsött! Men inte ville bebis busa då, då jag drog hennes hand så fort knytet började och poff kom det en som fick hela magen att hoppa till :D Hon blev skitglad!

Så Ann är nu den andra som lyckats känna utanpå magen :) Andreas lyckades ju känna en liten spark på valborg :)

Sen läste hon i GoBokens "mitt första år" och såg att jag skrivit att Fadder Ann fick veta först. Så jag frågade henne, som jag tänkt, om hon nu ville vara den ena faddern till knytet. OCh det ville hon såklart :) Vill inte tvinga henne men tror inte hon sagt nej ändå :D

Sen åt vi lite frukost och sen blev det att vi åkte. Dem till kalaset och jag till mamma och pappa :)

Mammas kusin på sin pappas sida skulle komma på besök. Vi brukar prata på face så tänkte ta tillfället i akt och träffa honom :) Han bor en bra bit upp i landet... typ runt shellefteå om jag mindes rätt :)

Det var kul att träffa honom. Inte ofta man träffar folk ifrån morfars sida :) Jocke var skittrevlig dessutom... men det måste vara ett släktdrag heheh

så där har jag tillbringat hela långa dagen :)


nu ska jag ut med vovvarna och sen sätta mej och titta lite på tv :)


kramis bananis

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards