A New Chapter

Alla inlägg under mars 2012

Av anewchapter - 12 mars 2012 18:44

Vi tar lite annan färg idag för att hylla den fina dag vi haft. 12 GRADER!!! Det är inte fy skam, det som är fy skam är att jag har hållit mej inne eftersom jag vill bli frisk :)


Har kollar på tv, suttit vid datan, kollat på skolan och sagt vad jag vill göra på g-arbetet och varit ute med hundarna. Nu sist var jag med Sune och Moltas i rastgården :)

Är lite stolt över Moltas för han gjorde bara ett försök med att sätta på Evoca :) Låter dumt, men hon löper ju... Sen fick Moltas träffa Akilles med :) Det var lite kul :D:D


huvudvärken har jag iallafall sluppit idag :D Känns skönt :) Dock har det varit värre med aptiten :( Men jag överlever

Har ätit lite iallafall, som en billys pan pizza :D Gottigt värre! * Tack sune för du betalde den då plånboken var hemma XD*


Tja, det var allt för nu!


Tjanis bananis

Av anewchapter - 12 mars 2012 11:02

jag hatar att sova med täppt näsa!! I vanliga fall så går det bra för då är det inte så snorigt och man kan andas iallafall, inatt har jag fått sova med öppen mun och har spräckt lite av innersidan :( men det håller på att läka som tur är

jag har ingen ork alls, jag är totalt slut men halsen är lite bättre... ömmar lite på sidorna men hade det varit halsfluss hade man ju känt av det mer i halsen..

 

hade tänkt plugga, men känns som om jag ska somna... känner huvudvärken är på gång så bäst man tar en alvedon innan den slår igenom

 

ska försöka plugga senare iallafall

Av anewchapter - 9 mars 2012 19:15

Har gått och dragit på mej en härlig förkylning, antar att det är lilleman som har smittat mej :( inte för han kan hjälpa det, men jag har absolut ingen ork!!!


så idag hoppar jag plugget och tar det lugnt istället... har varit inne och kollat iallafall men inget nytt har hänt


försökt äta men aptiten är helt bort eftersom huvudvärken inte vill försvinna. har blivit känsligmot fun light så det s**er!! men vad ska man göra? hade jag vetat det hade jag hoppat att köpa hem :P För att inte tala om reaktionen jag fick av kiwin igår haha :P är fortfarande svullen om läpparna :( men har blivit bättre över natten


orkar inte skriva mer just nu

Av anewchapter - 8 mars 2012 16:08

Idag ville jag bara ligga kvar... var så mysigt med Cola som låg huvudet och Evoca värmde mina fötter <3  Eftersom täcket inte blev torrt sov jag med enbart överkastet till täcket :)

Men hade ju tid hos optikern så fick tvinga mej upp :/ Sen fick jag syn på snön och suckade, hade tänkt cykla men istället tog jag bussen in. Unnade mej en latte på pressbyårn och fick testa mitt nya BANKKORT!!! ja gissa om det fungerade... nix, men efter ett par försök så :P

Samma sak hos optikern, strulade lite innan det ville haha! Lite irriterande faktiskt! Men annars gick det bra hos optikern. Har nog en liten förändring, men inte stor. Ska hämta mina provlinser nästa vecka och sen ska vi boka möte veckan efter det.

När man vet styrkan kan man ta ett paket och sen vet man vilka linser man har, då beställer man dem via nätet istället :) Det blir billigare, tror jag iallafall hehe

 

Gick runt i stan lite och hittade ett gulligt startset (filt, body, mössa, sockar) på H&M. Har nog nyss kommit in för det fanns inte sist. Var med grodor på :D:D Skitsött!! Funderar på att köpa sånt framöver :) Försökte hitta det på H&M sida men fanns inte med :(

 

Tog en minifika på trendie och fixade ett ärende åt mikan innan man åkte hem. Missade första bussen och var kallt att väntai 20 min på nästa :( Sen hem, ut med vovvar och levera mikans saker

 

Pluggade lite, det som gick... saknar lektioner mer och mer men överlever hehe

 

Tja, mer har inte hänt

ringt abk och tagit bort 3 lgh där jag itne stod bra till. Sen sökt en till i helsingborg som går ut idag. Där har ajg två lgh som jag kanske kan få (ligger i topp 20)

Så nu hoppas jag att jag får en. Får ju nästan ta första bästa jag hittar :/ Så länge den ser bra ut såklart :)

MAT

Av anewchapter - 7 mars 2012 18:19

Jag trodde att jag skulle få njuta av lite spagetti och köttfärssås idag, men det kunde jag ju lätt glömma!

Efter 3 tuggor kände jag hur det ville komma upp igen :/ Ingen ide att fortsätta och riskera att det kommer upp igen!

Fast det var inte det värsta, först tappar jag ut halva spagettin på golvet och sen bränner jag det som ska tillagas :/


Kollade nere på netto (skulle ha tvättmedel) om det fanns något man kunde köpa och äta, men det fanns det inte

 :( Ska försöka med flingor och yogurt lite senare, närmare bestämt efter första tvätten. Annars får jag försöka dricka lite mjölk eller saft.


Är jobbigt som fan, jag saknar verkligen vanlig mat! Karre och sånt. Kan äta men inte tillaga, åt ju fisk hos syrran men fisk och kyckling har man börjat tröttna på nu :( det jag levt på i ca 3 månader redan...


Godis har jag förätit mej på och chips känns inte alls lockande!



Stora problem jag har eller hur? Jo, nu ska ni tycka synd om maj!


 

Av anewchapter - 7 mars 2012 16:03

Idag väckte sis mej strax innan 8, jag ville verkligen inte gå upp! Men jag hade lovat och hon hade ju ringt som jag bad henne. Låg till 8,20 innan jag gick upp och gick.


Hon stack strax efter att jag kommit. Det positiva med lilleman är ju att han är så lugn, sköter sig själv och hundarna är lugna med. De blir slöa av värmen. Mätte 35 grader och elementen var avstängda!!


Tja, det var inga problem att passa lilleman iallafall :)


Det bästa har dock varit att jag var med om min första spark idag (typ 12.41) :D Som jag kände utanpå magen... Det är svårt att beskriva känslan, men lycka och glädje är nog det bästa! Försökte känna mer efterråt, men icke!



Nu sitter jag hemma och chillar, är rätt trött och ska nog vila ett tag och sen hitta på något innan det blir plugg. Sista dagen för seminariet så man får ju in och kolla om det är någon mer som skrivit :P


Tja, sen får man se vad som händer mer idag. Imorgon blir det optikern iallafall :)

Av anewchapter - 6 mars 2012 18:54

Allvarlgit talat, vad tar tiden vägen? Det är vecka 22 idag! Helt sjukt liksom! men bara bra att tiden går fort för då är snart bebis här :D


Dagen började med att min syster väckte mej och jag blev barnvakt, sen hamnade jag hos mikan i ett par timmar :) Satt och pratade och drack läst :D Gott gott ;) Gick hem ett tag efter att kylskåpet kommit på plats.


Pluggade lite, men fanns inte mycket att göra :( men skrev lite i seminariet iallafall :P


Sen kollade jag om utställningen så det blir av i år med, och eftersom det är senare iår kan jag även åka på POWER MEET HÄSSLEHOLM! Ska bli fett kul <3 två år sen sist! Dock fick Cola följa med, men hon var ju skadad.


Så det blir mycket i sommar :D Har ev hittat en annan utställning till som jag ska på! Om den blir av! Den är i juli så lite nervöst med tanke på BF. Ser verkligen fram emot sommaren!


tja, sen har det blivit häng på face och jag har ätit lite. Ätit upp mina jordgubbar med, fett gott! Söta och saftiga dessutom!


Nej, nu ska jag kolla BB och sen ska jag nog ut med vovvarna

Av anewchapter - 5 mars 2012 14:11

Så nu har jag suttit med skolan i kanske två timmar och har tagit två mindre pauser under tiden för att inte få huvudvärk. Men är lite trött


Har fått tillbaka moment 1 och ska komplitera... har mejlat läraren om mer info

Sen har jag inte refererat på rätt sätt. Har missat det totalt! Så om jag måste göra det på rätt sätt måste jag nästan göra om hela arbetet då jag har 0 koll på vilken sida jag hämtade infon ifrån.


Har gjort som i gymnastiet, sparat sidan och sen skrivit Referenser längst ner och klistrat in.

Så får se vad hon svarar, har jag tur slipper jag det... Annars ligger jag illa till :(


Har även kollat lite och planerat lite skola.


När jag ska kolla synen ska jag även försöka låna lite böcker. Ska kolla på bibblan först om de har de där och sen hkr. Som tur är behöver vi vara bäcker i ena kursen så jag hoppas kunna låna dem. När man får hem dem ser jag ju lätt om jag behöver dessa i min "hemtenta" i kursen.


Funktionshinder kursen ska jag nu vänta lite med tills jag fått hem böckerna iallafall. Lättast så! Sen ska jag skria ut alla papper därifrån, lättare att ha papper framför sig än på nätet. Ev gör jag det hos pappa eller på hkr (0.50 öre per sida)


Neu kursen är den jag måste komplitera till, vilket jag satt till nästa fredag som deadline (hon var annars nöjd med det). Sen har jag fått en grupp och vi ska göra ett grupparbete som ska vara klart i slutet av månaden. Så jag har lite extra tid på mej där med kompliteringen, vilket känns bra. Arbetet har inte heller hunnit börja då vi blev indelade i kursen idag. Ev skriver jag ut fakta därifrån med för att underlätta.


Specialkursen har jag nyss lämnat in mitt protokoll. Sen skrivit lite i forumet som man skulle. Där har jag med en grupp :) Där ska vi diskuttera varandras frågor i 3 dagar (5-7/3) och finns inte mer att skriva där just nu.



Så ser det ut just nu, nu ska jag översätta lite mer information på neukursen då mycket är på engelska... det suger men tack och lov för google translate! inte det bästa, men man förstår iallafall bättre :)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards