A New Chapter

Alla inlägg under januari 2012

Av anewchapter - 25 januari 2012 14:17

Jag vet att  jag är jättedålig på att lägga upp magbilder, men det är svårt att ta några när man är ensam faktiskt. Har inte heller någon helkroppsspegel :(

 

Ska försöka bli bättre på att lägga upp bilder framöver :)

 

Dock har ju magen inte börjat växa än, som ni vet så krymper den istället ;)

 

Annars har jag varit på siba och skämt ut mej med min skärm. Tydligen fick man vara lite hård för att vinkla skärmen, men bättre att ta det säkra före det osäkra :)

Har bytt mvc, måste bara ringa min nuvarane och sen hämta min journal... blev tipsad om Carpio (där jag gjorde ul) skulle vara bättre så varför inte. Ska jag göra ett extra ul blir det lättare att boka om man går där :)

 

Ska gå igenom frys och allt sen, för att se vad som behöver köpas hem. Hundmat är lite akut men klarar mej som tur är till imorgon eftersom jag har ett par burkar med bozita kvar :) de verkligen älskar den maten, synd att den är så dyr annars hade de alltid kunnat få sån mat :)

 

nej får väl försöka fixa ner mer program till datan nu =)

Av anewchapter - 25 januari 2012 10:42

på inskrinvningen för ca 2 veckor sen vägde jag 88,7 kg :) jag blev jätteglad eftersom jag hade gått upp en kg.

Idag när jag vägde mej så visade vågen 84,8 :( Det är en viktminskning på 3.9 kg!


Jag märkte att jag gått ner lite igår, men ville kolla exakta idag. Men pratade lite med mina andra blivande mammor på facebook. Flera där har med gått ner och det är tydligen rätt normalt


Känns mest bara konstigt att man går ner... det är ju bra, är ju mindre man behöver bli av med sen XD Eller så går man väl upp 20 kg sista månaden ;)


Jaja, ville bara dela med mej


kram!

Av anewchapter - 24 januari 2012 19:16

har fått fett sug efter mjölk igen :P vet inte varför men jag kan dricka typ två tre liter om dagen utan problem! så satans gott! undra om det är bra att dricka så mycket? tja har inte hört det motsatta. Mjölk är kanske det sug jag kommer att få XD ska snart hämta lite till :P


lugn dag, har fixat lite med halmstadskursen, ska skriva ut de papprena, blir lättare att plugga.

anmält mej på kstads kurserna (annars blir man avanmäld) och gjort en prez där som eftersöktes


sen har johanna varit här ett par timmar och som alltid var det en massa prat... om allt och inget som vanligt

förutom att jag varit sliten så har jag mått skitbra! Andra dagen i rad! underbart!


har ätit lite tomatsoppa innan idag och varma mackor till kvällsmat. så är rätt mätt, men är jättetrött, måste försöka vända tillbaka mitt dygn :P fast det lär bli svårt!


fick inte heller pengar så vovvarna får leva på lite onserver, inte för att dem klagar XD dem älskar dem maten ^^ men jag hoppas jag får pengar imorgon för matte behöver med fylla på sina förråd ;) blir nog dubbelt upp med hundmat så man har hemma.

har pratat med en, tror nämligen inte att evoca blir mätt på maten (äter 5-10 dl dag) så jag fått råd att ge henne ett foder med mer protein och fett. Så nu kommer båda mina vovvar gå på valpfoder ett tag :) Cola äter ju med det så likabra såblir dem nöjda :)


på fredag är det filmkväll hos mej och jag ska bjuda  på tacos, sen på lördag är det fest hos andreas :) söndag kommer man nog vara så grymt trött å bara sova bort hela dagen haha

Av anewchapter - 24 januari 2012 12:27


nej, jag är absolut ingen morgonmänniska :/ så idag är jag så trött, men det beror kanske på att jag la mej vid 02 inatt XD men jag överlever iallafall!

Hundarna är rastade, matte har frukost i magen och justnu sitter jag och fryser som en galning! Fattar inte vad det är med min lägenhet! iskallt på dagarna och varmt på kvällarna! sätter jag på elementen mer blir det för varmt :( bättre med sommaren då de kan vara avstängda och man istället har balkongdörren öppen jämt <3 Att vakna till en mild värme är underbart!


jaja, måste nu ringa till hkr och se om jag kan hitta min utbildning, sen bör johanna snart höra av sig med. Hon skulle omma någon gång efter ett.. får försöka vakna innan dess ;)


Kramis 

Av anewchapter - 23 januari 2012 12:57

men det var inte frivilligt :( som vanligt blev tvätten inte torr så jag bokade morgonpasset med

tänkte sova två timmar innan jag hämtade den men kunde jag somna om? icke sa nicke!! och när jag väl gör det är det ju dags att stiga upp... lagom kul


efter det gick jag ut med vovvarna, är faktiskt rätt pigg idag. gick en lite lite längre runda än vanligt. det är så här bitande kallt ute :( men de fick sina behov gjorda innan det var dags att gå in i värmen!


pappa hämtade mej runt 10.40 och vi åkte till siba. igår såg jag nämligen att se hade en data+skärm för 2999 kr! en packad bell. blir kanon till mej, är likvärdig med min laptop så det blir billigt och bra:)

så vi har lagt undan en, mamma ville vara med när vi skulle köpa den så jag får troligtvis vänta tills ikväll innan jag får hem den! men rätt skönt ändå



båda skolorna har börjat, men lite svårt att förstå allt nytt. föreläsaren på handikapp är trist som tusan, så ska skriva ut papprena istället, blir lättare för mej att plugga då än att lyssna på en som verkar mer död än levande.


ska snart ute med vovvarna, tänkte först fixa någon lunch. tänkte dra med Evoca nu när hon har nya selen :) nu när min mobil med är fixad (åkte inom elgiganten och fick hjälp) så kan jag börja ladda upp mer bilder :D


jaja, en liten uppdatering ifrån mej :)

Av anewchapter - 23 januari 2012 12:15

Hundarna är rastade för sista gången och ligger nu och sover sött i soffa och säng :P

Moltas är verkligen bra när man vill få dem att bli trött haha <3 ne han är go han med, fast han kan ju börja med att inse att han är en kluns på 30 kg och inte en valp på 5!!


Nåja, mycket har inte hänt. försökte plugga lite med halmstakursen, men det gick inte bra och k-stad kursen hittar jag och något mejl fick jag inte heller! jobbigt värre!


vid fem kom päronen och lämnade en data, min nya härliga data (eller Dator som Marica rättade mej igår hihi)

Den blir perfekt åt mej! sen imorgon eller när det blir får man väl installera alla program med.


bad angela och andreas komma förbi och hjälpa mej med installationen. Visserligen hade jag klarat mej själv. Äntligen en data som det bara är att sätta igång! (fick välja språk och någo mer bara) klart på knappt en timme!

Sen åt vi är och kräftmacka! så jävlans gott!! fast jag åt bara halva då, nu har jag ätit upp sista biten med.



så dagen har ändå varit helt okey :) skönt att man mått bra idag :)

Av anewchapter - 22 januari 2012 13:12

helloj!


dagen har varit skit direkt när jag började :(


för det första hade snön nästan försvunnit... rekord med 1 cm snö... jättekul!!

sen kunde jag knappt äta min yogurt utan att den om upp :/

eftersom jag ska ha en som kollar på lägenheten måste jag städa lite bara för

men det går långsamt eftersom jag klöks och blir yr om jag gör något för snabbt


hundarna är iallafall rätt lugna. fick deras klor klippta idag, inte en dag för tidigt!


men soffan är fixad, det är undanplockat, damsugat och köksgolvet är torkat :)

ska bara diska och sätta in kläderna pappa hade med sig.


fick även mess från hannes innan. skrev ett kort mess tillbaka och sa jag skulle mejla honom iväll istället eftersom jag var i affärern och skulle fixa pengar till åkbanden jag ska köpa (mot illamående)

han är på väg till berlin nu efter att ha varit... någon annanstans och träffat sin pappa och umgåtts

med ett par vänner.


annars är det bra här :)

Av anewchapter - 21 januari 2012 20:15

Nu kan jag med 100% garanti att jag känt bebis för första gången :)


Först var jag osäker men så kollade jag på gravkalendern. Man kan känna rörelser nu, det ska kännas som oregelbunda tickningar :P


Det är rätt coolt nu när man tänker på det. Det kändes som ett hjärta som dunkade hårt efter ett träningspass... det är nog bästa beskrivningen <3 det höll på en stund :P


nu längtar jag till nästa ul!!! så man kan se knytet lite bättre :)


ev har jag känt knytet innan med, men är inte säker... tror det var i fredags eller torsdags typ. men är som sagt inte säker


Tja, ville bara meddela er <3

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards