A New Chapter

Alla inlägg den 24 januari 2012

Av anewchapter - 24 januari 2012 19:16

har fått fett sug efter mjölk igen :P vet inte varför men jag kan dricka typ två tre liter om dagen utan problem! så satans gott! undra om det är bra att dricka så mycket? tja har inte hört det motsatta. Mjölk är kanske det sug jag kommer att få XD ska snart hämta lite till :P


lugn dag, har fixat lite med halmstadskursen, ska skriva ut de papprena, blir lättare att plugga.

anmält mej på kstads kurserna (annars blir man avanmäld) och gjort en prez där som eftersöktes


sen har johanna varit här ett par timmar och som alltid var det en massa prat... om allt och inget som vanligt

förutom att jag varit sliten så har jag mått skitbra! Andra dagen i rad! underbart!


har ätit lite tomatsoppa innan idag och varma mackor till kvällsmat. så är rätt mätt, men är jättetrött, måste försöka vända tillbaka mitt dygn :P fast det lär bli svårt!


fick inte heller pengar så vovvarna får leva på lite onserver, inte för att dem klagar XD dem älskar dem maten ^^ men jag hoppas jag får pengar imorgon för matte behöver med fylla på sina förråd ;) blir nog dubbelt upp med hundmat så man har hemma.

har pratat med en, tror nämligen inte att evoca blir mätt på maten (äter 5-10 dl dag) så jag fått råd att ge henne ett foder med mer protein och fett. Så nu kommer båda mina vovvar gå på valpfoder ett tag :) Cola äter ju med det så likabra såblir dem nöjda :)


på fredag är det filmkväll hos mej och jag ska bjuda  på tacos, sen på lördag är det fest hos andreas :) söndag kommer man nog vara så grymt trött å bara sova bort hela dagen haha

Av anewchapter - 24 januari 2012 12:27


nej, jag är absolut ingen morgonmänniska :/ så idag är jag så trött, men det beror kanske på att jag la mej vid 02 inatt XD men jag överlever iallafall!

Hundarna är rastade, matte har frukost i magen och justnu sitter jag och fryser som en galning! Fattar inte vad det är med min lägenhet! iskallt på dagarna och varmt på kvällarna! sätter jag på elementen mer blir det för varmt :( bättre med sommaren då de kan vara avstängda och man istället har balkongdörren öppen jämt <3 Att vakna till en mild värme är underbart!


jaja, måste nu ringa till hkr och se om jag kan hitta min utbildning, sen bör johanna snart höra av sig med. Hon skulle omma någon gång efter ett.. får försöka vakna innan dess ;)


Kramis 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards