A New Chapter

Alla inlägg den 25 april 2012

Av anewchapter - 25 april 2012 22:45

dagen började med en shoppingtur på maxi för att köpa hem lite mat, sen willys hemma och netto för det sista. bara den här biten fick en att typ somna om direkt igen haha! var totalt slut men kunde iallafall återhämta mej en stund innan det var dags att tvätta


medan jag tvättade det lilla jag hade mellan 13-16 fick jag sms från bonprix och teddykompaniet (så blir att hämta paket sen) så försökte jag se om jag kunde hitta mer information till skolarbetet som ska vara inne tills på fredag, men det är svårt så får se om hon andra lyckats bättre. ska höra med mamma och pappa sen med


efter jag tvättat klart tog jag ut vovvarna snabbt, blev inte någon lång tur eftersom det regnade :/ sen hämtade jag första paketet på sommarlust som innehöll:

 En mammaklänning  2 nya amningsbehåar

   en mammatopp!  


Sen skulle jag tanka men eftersom jag bara hade pengar ute blev det lite kaos. till slut lyckades jag tanka (blev skitarg och förde över pengar haha) och körde till byahålan och plockade upp paket två som såklart innehöll:

Bäbis huskysaker :D:D


Hann knappt dit förrens mamma kom hem och de började med maten. Så jag och mamma satt och pratade lite allmänt om allt medan farsgubben lagade mat :) Efter vi ätit beslöt vi att åka till eko, men då kommer såkalrt mikan glenn och lilleman!! Inget illa men jag blev irriterad för jag vet dem brukar stanna länge. Och jag behövde föräldrarnas hjälp med skolarbetet. Eftersom jag redan nu var dödstrött så ville man ju hem fort sen.

Men väl på eko så hittade jag två skitsöta bodys som pappa betalade åt mej <3

   

Tror båda blev i stl 62 :D sötast någonsin! 


Mikan och glenn stannade inte så jättelänge. Det gick snabbt att gå igenom allt med mamma och pappa och jag var hemma till 20 tiden. Sen ut med hundarna direkt.


sen var det bara att gå in på skolan och se vad som hade hänt, inte mycket men jag skrev iallafall in det jag hade kommit fram till innan jag tog lite kvällsmat..


nu ska jag snart sova men lär väl vara vaken lite till... blä


kram

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards