A New Chapter

Alla inlägg under september 2012

Av anewchapter - 19 september 2012 19:35

dagen började 7 då pappa ringde... man ville bara gömma sig då jag fått MAX 2 h ordentlig sömn inatt :/
jossan sa det kunde bero på järnbrist så ska be bm kolla detta på efterkontrollen nästa vecka :) det är jobbigt att vara trött och vilja sova men inte kunna :/

låg till 8,30 innan jag gick ut med vovvarn och började fixa oss inför dagen

babyrytmiken gick bra idag :) nowalii log och skrattade lite :P tror det blir roligare för var gång :) på fikan totaldäckade hon i en lekhage :)

sen hem och slutade med att jag mötte upp pappa på maxi :) sen fick jag upp nya lampor ^^ ok pappa fixade det, blir fortfarande yr så bra han kom :)

sen iväg till barbacka och efter det hem ut med vovvarna

då nowalii sovit länge har jag fått en mAssa gjort

nu bråkar hon så får sluta haha

Av anewchapter - 18 september 2012 13:42

Vilken sen morgon :/


Först ringer klockan vid 8 så man vaknar till, sen är det någon som springer ovanför mej :/ Måste varit ett barn då jag inte tror att en vuxen man springer så mycket :P Sen tror jag abk kom och klippte gräset utanför!

Och när man väl somnat till efter att ha gett lillan mat så känner man något varmt på ryggen :/ Weeiiii liksom :P


Så det är ju tur att jag ska tvätta idag :P tror jag kommer få tvätta efter 20 med för att hinna bli klar med all tvätt :P Ev får jag tummla lite och sen hänga upp den när det är dags för nästa. Det viktigaste är att det tumlas en stund så hundhåren försvinner :)


Posten kom med en påminnelse så jag fick ringa klarna för att höravad de höll på med. Det är om mina inbjudningskort. Fick ingen orginalfaktura och enligt min mejl så tog jag kontakt med PHOTOBOX 31 aug ang att jag inte fått en räkning. Så killen jag pratade med tog bort påminnelseavgiften åt mej :) 

Så ++++ för Klarna och ----- för PHOTOBOX


Efter att jag gick upp så blev det en runda till måsen för att hämta ut en kopp latte :) McDonalds har nu en kampanj där man får en fri liten kaffe (valfri) om man tar del av deras kampanj :) Så klart man måste göra det

Sen blev jag lite ledsen i ögat, de stänger måsen 30 sep :( Inte synd så sett men det kommer kännas konstigt :/ Har ju vuxit upp med måsen nära, alla burgare man köpt och hur man blev förälskad i deras latte

Jag var där när de öppnade för 100 år sen så jag tänkte gå dit 30 sep med för ett sista hejdå.. jav vet, lite löjligt men sen kan jag ju inte äta på måsen på ett bra tag :( Kommer säkert finnas i gallerian men det är lång tid tills det är klart


Nej, nu ska jag göra något vettigt innan f-kassan ringer iallafall :)

Av anewchapter - 17 september 2012 20:20

nu är jag mätt i magen :P Blev nuggets med ungsstekta champinjoner lök och paprika, tyvärr blev morötterna inte klara så de fick stanna kvar i ugnen för att bli helt klara så får jag äta dem imorgon istället :)


blev en runda till kosan innan med där jag mötte madde m-n :) sen hann jag hem och rasta vovvarna innan 19,30 hos mej :)


Så nu är det tv som gäller och nowalii kommer nog somna när som helst :)

mys

Av anewchapter - 17 september 2012 17:15

nowalii sover
evoca sover
cola sover
jag är vaken...
hmm borde inte jag med sova?

nowalii har busat i babysittern och sen legat lite på ett täcke på golvet med evoca så hon somnade fort när jag väl tog upp henne

funderar lite på vad man ska ha till kvällsmat :) funderar på nuggets med ungstekta champinjoner, paprika och morötter... och lite dressing till det så blir det nog bra :) lätt att fixa med ;)

ska nog göra lite soppa snart då jag köpt typ 6 kg potatis på mässan :) det är ju alltid gott att ha på hösten


kram så länge

Av anewchapter - 17 september 2012 11:46

eller inte :/ trött till tusen men tvingade mej upp vid halv nio

ligger nu i soffan och kollar tv :) nowalii sover i babysittern och hundarna sover med.
har hunnit dammsuga och ska boka tvättid sen, inte lönt man tar 7-12 för man orkar inte gå upp så tidigt haha

idag har jag även ringt och frågat den sista faddern. velat fram och tillbaka och så tänkte jag att jag chansar :D och hon sa ja :D

så nowaliis faddrar/gudföräldar är
Maria (min moster)
Inger/Christina (min kusin på pappas sida)
Ann (min bästa vän)

är nöjd med mina val :) ville ju vara traditionell med släktingar men ville samtidigt ha Ann :)
så nu får man se hur man kan dela upp uppgifterna under dopet :) men tror inte det blir svårt :)

kram så länge :)

Av anewchapter - 16 september 2012 19:00

Idag har vi ätit söndagslunch hemma hos mamma och pappa :) För en gångs skulle var mikan och glenn i tid och jag försenad haha, men de var lite tidigare så jag trodde jag var sen :P Men vi kom i tid till päronen iallafall


Sen var man där i ett par timmar och sen, hem ut med hundar för att sedan ha lite söndagsmys till irene huss filmerna :) 


Så det har med andra ord varit en rätt lugn och skön söndag :)

Av anewchapter - 15 september 2012 14:24

ja dagen har varit lite kaos :) speciellt imorse då vi alla blev försenade :/
inte speciellt kul eftersom jag hade en tid att passa och när man väl jäktat som en galning (dessutom med två hundar) så dök dem inte upp, så till slut jäktar jag hem eftersom mikan väntade på mej... och mamma var på väg...

men på matmässan är det rätt lungt och lite mysigt, dock besviken eftersom det var så lite :/ men var ändå massor att smaka på och mycket till bra pris :)

när vi nästan är klara messar den person vars pyjamas jag skulle köpa, de kommer bort till yllan så jag kunde köpa pyjamasarna ändå :) två st var det, båda med fot för 10 kr/st :)
behöver inget speciellt nu så tänkte man kan köra på dem sålänge

sen följde jag mikan till maxi och nu vilar jag lite framför en film :) det är skönt att ha rester (gjorde extra igår) som bara är att värma :) sen blir det att fixa lite morötter och dippa till ikväll :)

kramis

Av anewchapter - 14 september 2012 17:45

Fredag idag och dagen har varit rätt slapp :)


Vi har varit i stan en runda och kollat på de dopkläder jag har tänkt till Nowalii, men vill ju veta vad andra tycker :) Ska dock kolla med mamma med först innan jag bestämmer mej, sen fick vi gå hem då marie behövde telefonen.


Därefter så möblerade vi om :) Det blev rätt bra men det ska bli kul och se om jag trivs bättre såhär. Känns ljudare och som om det blivit mer plats :) Tog oss bara 15-25 min allt som allt :) Känns kanon att det blev gjort och är så härligt när man kan få hjälp med det :)


Sen har det mest blivit prat och tv tittande och en snabbis till maxi för att köpa kvällsmat, vi skulle ha spelat men hittade inte spelplanerna :/


Dock så är det ju en speciell dag idag :) Nowalii blir 7 veckor och det får vi ju fira med en underbar bild på henne :D

 


Fniss :D Visst är hon söt med Ann´s diadem :D


Senare på kvällen var Ann fotograf och tog lite kort på mej och småttingarna :D Visst är vi söta?

 


Sjukt att 7 veckor redan passerat sen jag låg på förlossnigen <3 


7 härliga veckor med kärlek åt mitt älskade barn <3

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards