A New Chapter

Alla inlägg under september 2012

Av anewchapter - 4 september 2012 12:01

nowalii är en riktig sjusovare haha :) inte för det gör mej något då man får sova ut lite mer :)

hon väcker mej någon gång vid 5-6 och vill ha mat alt ny blöja och sen brukar jag somna om. vet ej om hon brukar vara vaken eller om hon somnar :)

nu har vi iallafall varit en snabbis på maxi och köpt lite bröd så man kan få i sig lite frukost... eller brunch haha

Av anewchapter - 3 september 2012 19:44

Nowalii sitter här bredvid i babysittern och verkar lagom nöjd med livet :) Varför skulle hon inte vara det? Hon får så mycket mat hon vill, görs något i blöjan blir det bytt om man gnäller lite och mat tills man kräks ;) och till råga på allt har man redan två bästa vänner (cola och evoca) som håller koll på henne ^^


Hehe :P Lite humor måste man ha :D


Dagen har varit kanon, låg och drog oss rätt länge idag igen innan man tvingade sig upp och gick till bvc. Idag fick vovvarna följa med och väntade snällt utanför.

BVC gick kanon :) Hon väger 4790 g och är 55,5 cm så hon har vuxit lite :) Hon går upp som hon ska och utvecklas normalt :) 

Jag pratade även lite med min barnmorska om alkohol och amning. Om ett par veckor är det ju tänkt att jag ska gå ut med ett par vänner och ta ett par drinkar men såklart vill jag inte att nowalii ska påverkas. Så krävs lite planering och veta hur det ligger till. Sa ju till BM som det var, att jag inte tänkt bli full/onykter utan mest tänkte ta någon drink och ha roligt. Så första mjölken på morgonen ska jag pumpa ut och slänga. Efter där ska det inte vara någon fara men för att ta det säkra före det osäkra kommer jag nog pumpa två gånger :)


Annars undrade hon mest hur det gick med amningen och jag berättade att nowalii inte åt så bra på natten, vilket oroat mej lite, men tydligen är det helt okey att dem inte ammar på natten så länge de ligger på 4 kg + :) Sen visade jag ett märke på nowaliis arm och undrade vad det kunde vara så hon inte klämt sig :/ bm visste inte men det kunde vara ett födelsemärke som var på g så ska ha koll på det :)

Såklart frågade hon lite om utvecklingen oh nowalii har såklart redan börjat hitta sina händer och fokuserar blicken allt mer på saker, främst klara saker, och sen kan hon hålla nacken i kanske en minut :)

dock gillar hon inte ligga så mycket på mage ännu men det kommer nog snart :)


Sen gick vi hem och fick amma direkt. Låg och mös i sängen eftersom jag var trött. Såg att madde ev skulle till se om man skulle ses. Sen skrev ida och kelli med så får se vilka man träffar. Sen såg jag posten och visade sig att jag fått paket :D:D Är inget jag har beställt men mamma hade pratat om något paket :P Så man måste ju hämta det!


Detta låg i paketet som var ifrån min kusin i Kiruna

1 set med påslakan, örngott+lakan

1 snuttis från newbie ifrom av ett lamm

1 st... vad räknas det som? Sparkdräkt?

1 st klänning med Katten Jamson och ett par byxor :)


       


Sen köpte jag 2 nya ramar så jag kan sätta upp fler tavlor :D Måste ju ha lite fint ^^


Fikade med en kopp kaffe innan jag gick för att möta upp madde vid kosan. Lena anslöt sig till oss :) Blev en massa prat och lättare fika (ris och cola för mej haha) innan man gick hem och tog ut hundarna


Cola är verkligen jobbig nu :/ Hon drog hela vägen hem och gnällde asmycket! Skendräktighet i all ära men ibland är det jobbigt till tusen! Hoppas dock det blir bättre nu när inga pipleksaker är kvar framme


Nu ska jag bara slappa resten av dagen och imorgon är det bara tvätt på schemat :)


Det verkar även som om mina inbjudningar har kommit ut vilket känns kanon :) Har redan fått en förfrågan om vad jag önskar mej och det är alltid svårt :/ Det är tillräckligt svårt att veta vad man vill ha till Nowalii ju haha XD Så fundera ikväll så man är mer förberedd när folk frågar :D




Av anewchapter - 2 september 2012 20:35

och det är "bara" 25 dagar tills den stora dagen :D Dagen då det är 25 år sen jag föddes (nowalii blir 2 mån den dagen) och det är lite speciellt :)


Inte mycket mer har hänt sen sist. Har kollat på typ 5 filmer totalt idag :P Sen har jag myst med Nowalii och fixat med mina dvd i tvhyllan :) Tanken är att bli klar under morgondagen då det är en månad sen jag flyttde in


Ska försöka dammsuga imorgon med :P Om jag orkar hihi men har iallafall tagit större delen av disken och ska ta sista om ett tag då den ligger i blöt.


Imorgon blir det iallafall BVC igen, tänkte ta med hundarna den här gången då ett besök bara tar ca 15 min så de kan sitta utanför så länge :) 

Tisdag är det tvätt mellan 12-16 

Onsdag kommer kära Johanna och då ska vi försöka fixa det sista med mina kläder/garderober så ska försöka få tag på fastighetskötaren imorgon så jag kan få upphängena :P

Sen ska ju Hannes (+ ev margaretha) komma på lördagen ett par timmar


Annars är det inget mer planerat i veckan, lär väl bli en fika med som alltid men vet ej när, sen ska jag se om mamma kan köra till skopunkten så jag kan köpa nya skor. Foppatofflor är inte bra skor när det regnar har jag insett och om vädret fortsätter som det gjort kommer jag bli sjuk rätt snabbt


Hm, måste inom stan med och köpa fler ramar :P Satte upp de två första tavlorna i sovrummet igår och tänkte sätta upp fler men vill ha matchande ramar. Då de kostar 10 kr/st är det ju inte speciellt farligt dyrt :D


Nej, nu ska jag sätta mej i soffan igen... blir nog lite tårar sen då jag ska kolla på "marley och jag" och den är så sorlig! Det enda som är trist är att de inte har med det bästa av allt, nämligen att de skaffar en ny "marley" lite senare :P gillar ni filmen måste ni läsa boken!

Av anewchapter - 2 september 2012 15:42

och det märks :/ varit jättetrött hela dagen

tog ut hundarna vid 8 sen drog vi oss till 10,30 innan vi förflyttade oss till tv och här var vi varit sen dess, förutom när vi gick till maxi för att köpa mer mjölk :)

har ingen ork till något idag :/ behöver både diska och dammsuga men det får allt vänta tills imorgon

nu kan jag ta livet som det kommer och bara chilla, disken dör inte att att stå ett par timmar extra haha

nu ska jag kolla vidare på neverwas... och ni ser ju hur pigg jag verkar haha

Av anewchapter - 1 september 2012 21:30

innan hannes åker. Det känns lite konstigt men samtidigt ska det skönt att försöka få lite mer rutin på livet samt inte behöva anpassa sig efter någon utan kan ta dagarna som dem kommer

 

Idag kom han tidigt, runt 9,30 och stannade till strax innan 14 :) Först tittade vi på en film innan vi gick ut på en promenad. 

 

Det slutade med en glass på BK och sen mötte vi syrran så blev att man satte sig och pratade med dem en stund. Det har varit jippo i stan då de tagit första spadtaget för gallerian idag, sen var högvakten ifrån sthlm i t-parken med hästarna :)

 

Efter hannes åkt så fixade jag lite småsaker och sen blev det slappa resten av dagen. 

 

Har varit relativt bra dagar när hannes varit här, något litet tjas ibland men inget allvarligt (mina hormoner ställde till det) men det gick lika snabbt över som det kom. Han ska träffa Nowalii nästa helg igen då han kommer hit till Sverige igen för att hämta mer saker.

 

Så vi hoppas att han kommer trivas på sitt nya jobb, han verkar iallafall se fram emot det och han har ju velat jobba utomlands rätt länge :) Jag hoppas att jag lyckas hitta ett timjobb (minst) innan min mammaledighet tar slut :) 

 

nej nu ska jag sätta mej och äta lite medan lillan sover :)


Av anewchapter - 1 september 2012 14:47

en bild säger mer än 1000 ord så ni får nöja er med dessa bilder för tillfäller ^^

ligger i sängen med en sovandes bebis <3 ska lägga henne i sin säng och få lite gjort denna dag :)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards