A New Chapter

Alla inlägg den 15 juni 2012

Av anewchapter - 15 juni 2012 22:45

Dagen har varit kanon och ska bara blogga lite snabbt :)

 

Vi var uppe redan vid sex för att köra marie till tollarp, för er som inte vet så är marie anns lillasyster :) där plockade vi upp en av hennes vänner (som kände glenn haha) och körde dem till champangefrukosten. Sen blev det hem, men åka direkt igen eftersom marie ville ha strumpbyxor och på hemvägen plockade vi upp henne :P Efter det fixade ann och per lakanet och satte på bilen :)

 

Sen släppte vi av henne vid skolan och körde hem till och började göra vid oss. vid 10 körde vi till hundarna till pappa som ska ha dem idag+ över natten eftersom jag inte vet hur länge det kommer hålla på. så för deras bästa så kan de lika bra vara där :)

 

sen var det nästan dags att köra till skolan för att se dem springa ut :) det var över på otroligt kort tid :) fick många bra kort som jag sedan tänkt framkalla och ge marie som en extra present. 

 

per körde med henne i stan och tanken var att jag och ann skulle fota... men det var tomt på bilar och efter att ha frågat ett par yngre tjejer så skulle nästa skola springa ut en timme senare :( så marie missade allt det roliga :/ men fick lite kort iallafall :)

 

var lite obekvämt hemma hos marie... mest för man inte kände någon och ann pratade med sina släktingar. men det blev bättre sen när man satte sig och åt och började prata med folk lite mer :) 

 

dagens värsta händelse (och bästa) var när marie ficksin studentpresent ifrån sin pappa. hon fick en hund :D korta storyn: det har alltid varit "hennes" hund med stått på hennes pappa. så nu fick hon ägarpapprena :D och hon började gråta och ni vet hormoner... så jag började gråta och sen började ann gråta och jag började gråta ännu mer XD gråtkalas!!!

jag vet också hur mycket dolly betyder för marie så hon hade inte kunnat få en finare gåva <3 nu är hon hundägare på riktigt dessutom :D välkommen till klubben gumman!

 

där var vi i ett x antal timmar och åkte hem sist av alla. tanken var att marie skulle in och festa lite med oss tre, men ville iställer vara hemma :) så blev en kort runda istan där hon bjöd på BK medan vi pratade med hennes ena kusin (eller var båda det?) och hans vän

 

så nu sitter vi hemma hos mej och ska ta det lugnt :) marie ville det så hon får bestämma, men själv är jag dödstrött XD 

 

grattis till studenten MARIE!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards