A New Chapter

Alla inlägg under mars 2013

Av anewchapter - 11 mars 2013 14:16

varit på äventye idag :) kollat efter matbarer på djuraffärena men funderar på en till burskål istället
sen hittade jag den där bollen jag vill ha till dogs men ska kolla på sista affären med för att veta var den är billigast

liten var nöjd med att få vara i mammas famn <3 men bilstolen var inte heller fel

Av anewchapter - 10 mars 2013 10:04

ett litet kort inlägg är väl aldrig fel :)

vaknade runt 7,30, fattar inte hur hon kan vara så pigg när hon somnade så sent haha men jag la mej med rätt tidigt så är rätt utsävd :)

ätit lite frukost och funderar på att sortera in sista tvätten som hängde på tork under gårdagen :)

senare blir det kalkonmiddag hos mamma å pappa :) så det ska bli trevligt :) men man saknar friheten mdd bettan :/ slippa bli häntad stup i kvaren och kan ta sig dit man vill utan problem :/ men thats life :)

krömis

Av anewchapter - 9 mars 2013 08:43

Mammas lilla <3 börjar dagen med att... ramla från stående ställning rätt ner i golvet :( mindre kul men efter lite mys så var man glad igen :)

 

Är rätt pigg, kanske för man la sig innan 23 haha :P Men man är ändå sån, bara 10 minuter till ;)

 

Hundarna har varit ute, lillan leker just nu i hallen med en toffel och jag kollar på breakning dawn part 2 medan jag avnjuter en kopp latte

 

Måste bort till maxi senare och köpa hem mer gröt, det är bara några skedar kvar nu. Blir nog att jag går över till 8 månaders nu då det inte känns lönt att stanna vid 6 mån när det bara är va 2 veckor tills hon blir 8 :P

 

Sen ska jag träffa uffe idag med, och inom hm och byta mina linnen :) Det är väl så dagen ser ut... + att jag ska få in all tvätt jag tvättade igår men inte fick torr :P

Av anewchapter - 8 mars 2013 19:36

idag har inte mycket hänt, varit på andys lekland med mikan och maria (mammagruppen) idag :) varit skoj men gud vad jobbig trappa!

åkte med jakob å sen med leon (marias pojk) i de rödgula, jäälar vad det går undan!!! jakob klantade sig och bet sig i läppen :) såg lite kul ut med fläskläpp men eftersom man är världens bästa moster så köpte man ju en glass till honom :)

var i bollhavet med lillan å sen åkte vi ruchkana på 0-4 avdelningen hihi :)
bollhavet var inte så skoj efter ett tag då det kom in lite fler barn :/ men visst är hon söt även om hon gallskriker? men lika söt när hon är glad <3

sen hem å städa diska tvätta natta lillan fixa mat, så nu slappar man ^^

Av anewchapter - 7 mars 2013 18:25

efter ett par dagars sol så har det varit kallt och tråkigt idag! Men det har varit en bra dag ändå :)

först rastgården med töserna så de fick leka av sig, sen till barbacka på snabbfika (hann ge liten mat innan vi gick) sen mörte jag upp AK och anna från bvc gruppen :)

så varit tjejdag hela dagen :) och såklart shopping ^^ blev 5 par sockar och en pyjamas åt liten och två linnen åt mej :) hittade även jänkebilsnappen på lilla e så får köpa dem sen :D

hem och ut med hundar, spontantvättade, fixade mat åt oss, ena grannen var sur för att jag fortfarande torkade tvätten 16,50 (hennes tvätt var ju snart klar) och sen har inte mycker mer hunnit hända. tvätten är i hallen och ska tumlas klart imorgon när jag har tvätt igen :)

har fått ta bort åkpåsen idag med, detta då Nowalii ansåg man kunde ställa sig upp i vagnen O_o och i eftermiddags tog hon x antal steg med lära gå vagnen :D kanske går hon till dopet??

liten sover redan, var trött idag <3 såklart har hon nya jamasen på sig :)

imorgon blir det tvätt, andys med syrran och sen städ för hela slanten :)

Av anewchapter - 6 mars 2013 12:22

Solen bara fortsätter skina och det är så underbart! Nowiis väcktes av en fågel imorse haha, sen väckte hon mej bara såär 5000 gånger inatt :/ vid 5-6 fick hon välling och sen somnade hon om, medan man själv inte kunde soman om riktigt :( 

 

Så just nu är man lite slö tyvärr :/ får snart gå ut med hundarna men vill att tösen ska vakna först. Hon sover middag. 

 

Hoppas hannes hör av sig snart för jag märkte att jag hade en läkertid vid 14.30 :/ så har iallafall messat honom sen får vi se när han svarar. Han vet ju att jag bara messar till Sverige nr för annars blir det för dyrt (han har norsk nr med)

 

Så nu får jag väl ta och fixa lite småsaker medan man har chansen :)

Av anewchapter - 5 mars 2013 21:00

Babysimmet fick såååå mycket bättre idag :) först var hon ltie skeptisk och var nära mej och drog i linnet hela tiden så tutten hoppade ut!! fick skicka över henne till en av papporna och knyta det hårdare så man slapp gå och oroa sig haha

men sen efter första dyket sa det poff och nowii gick från bebis till ett vattendjur! skit vad hon siommade och plaskade! asså jag menar allvar!! hon simmade på riktigt! (okey, jag höll henne under magen men hon kämpade jättebra)


så jag längtar till nästa gång :D eller nästa vecka hihi


Sen öppna förskolan där jag påbörjade göra ett påskris med sånt tunt tunt papper :) kommer bli så fint! kanske man ska köpa sig lite annat ris med längre fram? tror jag ska ha pynt man kan hänga i det :)


På kvällen fick jag besök av Patrik. Var rätt kul med besök och jag gjorde den där fläskfile/pepparchipsrätten :) så gottigt! Sen pratade vi om lite allt möjligt och tror jag börjar få grepp om honom nu :) Men är fortfarande lite osäcker på vad han egentligen vill med allt :/ Han säger han vill ha ett seriöst förhållande men ibland känns det tvärtom om man säger så.

 

Nu ska vi kolla lite på film iallafall så ha det

Av anewchapter - 4 mars 2013 21:55

dagen är snart slut :) rätt skönt att snart sova igen ;)

har varit en lång dag för båda och lillan slocknade direkt ikväll <3

först fixade jag småsaker innan vi gick till fikan en kort stund, sen mötte vi upp hannes och tillbringade ett par timmar med honom
han hade present med sig :) overallen från pop och sen klänningen ifrån mix :) jeansen köpte han under dagen och dregglisen likaså :)

sen ut med vovvar sen hem å fixa allt. fick beslut från csn och kan andas ut ett par månader iallafall :)

letat efter mina 74 kläder och smartass som man är kollade man ju helt på fel ställe! skönt man hittade det iallafall :)

nu ska jag bara chilla och sen sova ^^

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards